Kennismakingsgesprek | Aanmelden

U kunt uw kind gedurende het hele jaar aanmelden bij ons IKC. Wij vinden persoonlijk contact en samenwerking met ouders heel belangrijk. We maken daarom graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding. Zo hebben we de tijd u meer te vertellen over ons IKC en krijgt u een goed beeld van onze opvang en onderwijs. Om die reden plannen we deze afspraak het liefst onder schooltijd.  Onderaan deze pagina leest u hoe u uw kind kunt aanmelden voor het onderwijs en/of de opvang. Om een afspraak te maken voor een rondleiding, kunt u onderstaand formulier gebruiken of telefonisch contact met ons opnemen.

Ellen van Bon – directeur | 026-3251549 | sterrenbos@wonderwijs.nl

Ja, ik kom graag kennismaken!

Ja, ik wil mijn kind aanmelden!

Aanmelden bij school

Wanneer u uw kind wilt aanmelden voor het onderwijs, dan kan dat met het aanmeldingsformulier dat u van ons ontvangt tijdens het kennismakings-gesprek.

Aanmeldingsformulier
Wilt u het aanmeldingsformulier alvast invullen, dan kunt u dit hier downloaden en meenemen tijdens het kennismakingsgesprek.

Nb: ook als uw kind al wel bij ons op de peutergroep zit, moet het nog wel volgens bovenstaande manier aangemeld worden voor school.

 

“Kom je ook naar
IKC Het Sterrenbos?
Gezellig!”

Aanmelden peutergroep | dagopvang

In onze peutergroep zijn kinderen vanaf 2 jaar welkom. Wij bieden zowel dagopvang, als peuterspeelzaalactiviteiten (peuterarrangement) waarbij peuters 2 dagdelen aanwezig zijn. Aanmelding voor de peutergroep kan via Zonnekinderen middels deze link: Aanmelden peutergroep

Aanmelden Buitenschoolse Opvang

IKC Het Sterrenbos heeft zowel voor- als naschoolse opvang, in het gebouw grenzend aan het schoolgebouw. Dit is ’s ochtends van 7.00 uur tot 8.30 uur en ‘s middags na schooltijd tot 18.30 uur.

Wanneer u gebruik wilt maken van de voor- of naschoolse opvang, kunt u uw kind aanmelden via Zonnekinderen middels deze link: Aanmelden buitenschoolse opvang