Tarieven dagopvang en BSO

Natuurlijk wilt u ook weten welke kosten kinderopvang met zich mee brengt. Onderstaand vindt u onze tarieven, vanzelfsprekend zijn deze inclusief eten, drinken, fruit, tussendoortjes en luiers. Ook activiteiten en uitstapjes zijn inbegrepen. Wilt u een persoonlijk advies? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij maken dan zo snel mogelijk een persoonlijk advies voor u.

Tarieven dagopvang

De dagopvang wordt berekend over 52 weken per jaar. Een dagdeel bestaat uit 5,5 uur, een hele dag bestaat uit 11 uur. De minimale afname van de dagopvang is 2 dagdelen per week. Klikt u op onderstaande link voor de uitgebreide informatie over onze dagopvang en de tarieven.

Bekijk de actuele tarieven van de dagopvang

Tarieven naschoolse opvang

Voor kinderen van 4 -13 jaar biedt Kinderopvang Zonnekinderen naschoolse opvang. De opvang wordt afgenomen in dagdelen, gerekend vanaf de eindtijd van de school die uw kind bezoekt tot 18.30 uur. De minimale afname van de buitenschoolse opvang is 1 dagdeel per week. Vanzelfsprekend zijn onze tarieven inclusief eten, drinken, fruit en tussendoortjes. Op de lange middagen, vakantiedagen en studiedagen ook inclusief lunch. Ook zijn alle activiteiten en uitstapjes inbegrepen in het tarief. Klikt u op onderstaande link voor meer informatie over onze buitenschoolse opvang en de tarieven. U vindt hier ook de informatie over de voorschoolse opvang en vakantieopvang.

Bekijk de actuele tarieven voor de BSO

Offerte op maat

Wij helpen u graag bij het berekenen van uw bijdrage in de kosten. Wij bieden u een offerte op maat!  Onze afdeling Customer Care is u graag van dienst bij het berekenen van uw netto kosten. Houd hiervoor uw verzamelinkomen bij de hand. Dit hebben wij nodig om u goed te kunnen helpen. U kunt bellen met onze afdeling relatiebeheer tussen 08.30 – 12.00 uur via telefoonnummer 0316- 340079, of door het insturen van het contactformulier.